Cautare

4438 de rezultate pentru "antena 1 pitesti observator 12 04 2010" (7.70 secunde)
Ordinul, semnat de prefectul Georgescu marti seara, dar comunicat primariei si primarului Solomon la sediul IPJ Pitesti, constata suspendarea de drept a mandatului de primar al municipiului Craiova pana la 31 martie 2010.
1. ... Cod Portocaliu - in intervalul 7 februarie, ora 12:00 - 8 februarie, ora 20:00 in judetele Giurgiu, Prahova, Calarasi, Ialomita, Buzau, Braila, Galati, Vrancea si Ilfov (inclusiv in municipiul Bucuresti) va ninge abundent si va fi viscol puternic, determinand diminuarea semnificativa a vizibilitatii si troienirea zapezii.
Bulevardul Magheru a coborat sapte pozitii in 2010, pe locul 47, intr-un clasament al celor mai scumpe 59 de artere comerciale la nivel mondial, elaborat de firma de consultanta imobiliara Cushman & Wakefield pe baza valorii chiriilor, devenind printre cele mai ieftine din Europa Centrala si de Est.
Ca secretar de stat in Ministerul Integrarii Europene, Leonard Orban a fost, apoi, coordonator al pozitiei Romaniei referitoare la statutul de observator activ la Uniunea Europeana, iar din iunie 2006 a fost seful delegatiei Romaniei pentru negocierea aderarii la Spatiul Economic European.
"Am aflat cu ingrijorare de difuzarea, pe primul canal al Televiziunii Romane, a unei emisiuni realizate de dna Eugenia Voda si difuzate pe TVR 1 la data de 21 noiembrie 2010, in cadrul careia jurnalistul Ion Cristoiu a facut unele afirmatii inacceptabile cu privire la "moralitatea" lui Corneliu Zelea Codreanu, fondatorul miscarii legionare din Romania, personaj pe care l-a prezentat ca pe un erou romantic.
Daca presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat Romaniei va invinge Ungaria ‘‘cu cel putin 1-0‘‘ si ‘‘va marca Tanase‘‘, Mircea Sandu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, are incredere in valoarea selectionerului, subliniind ca ‘‘Piturca este un invingator‘‘.
Alina Petrescu va fi inlocuita de Andreea Berecleanu la pupitrul stirilor Antenei 1 dupa numai o jumatate de an de la plecarea cuplului Mandruta-Stoicescu. ... Alina Petrescu va reveni la Antena 3, iar Andrei Zaharescu va prezenta in continuare Observatorul de la ora 23.00.
Cei care au inteles asta in Romania nu mai pot sta in pozitia unui observator neutru. Priviti-l pe realizatorul TV Mircea Badea, la emisiunea In gura presei, de la Antena 3.
Biletele reduse se gasesc in Reteaua BILETOO, la Teatrul National Bucuresti, la Casa de cultura a Sindicatelor (Constanta), la Sala Patria (Brasov), la Casa de Cultura a Studentilor si la Teatrul National (Cluj), la Opera Romana (Timisoara), la Librariile Librarium si Magazinele Flanco din toata tara, la Librariile Eminescu (Bucuresti) si Stefan Octavian Iosif (Brasov), la Palatul National al Copiilor (Bucuresti), la Magazinul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1.
Gheorghe Voicu a fost Redactor sef la Evenimentul Zilei in perioada in care cotidianul a fost condus de Ion Cristoiu. El a mai fost Redactor-sef la ziarele National, 7Plus, SuperMagazin si la stirile Observator de la Antena 1.
Prevederile articolului 98 aliniatul 1 din Constitutia Romaniei nu lasa loc de interpretari:
• Masurile din 2010 au meritul ca reduc cheltuielile cu acest aparat. ... • Pasii inceputi de guvern in 2010 trebuie continuati si accelerati in 2011. ... Este evident ca nu s-a raspuns nevoii de a se trimite pana la 1 decembrie a adeverintelor de venit.
Ulterior au existat discutii si contestatii pe aceasta tema, inclusiv la Curtea Constitutionala, dar problema a fost transata prin decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie (constituita in Sectii Unite) nr.8/18 octombrie 2010, prin care a fost admis recursul in interesul legii declarat de procurorul general al Romaniei, statuandu-se ca normele de incriminare a insultei si calomniei cuprinse in art.205 si art.206 din Codul penal nu sunt in vigoare.
1.
Munca la negru a reprezentat 12% din PIB, iar evaziunea pe TVA aproximativ 5% din PIB, restul fiind pierderi din sectorul informal. ... Evaziunea din neplata accizelor pentru tigarile de contrabanda reprezinta aproximativ 1 miliard de euro pe an.
Comisiile reunite de buget-finante au adoptat, duminica dimineata, dupa o dezbatere-maraton, de circa 17 ore, proiectul legii bugetului de stat pe 2010, cu amendamentele aprobate, actul normativ cumuland 26 de voturi "pentru" si 15 voturi "impotriva".
Situatia expirarii mandatului unor membri ai Consiliului National de Integritate (CNI) la 27 iunie va fi reglementata, luni 28 iunie 2010, prin prelungirea acestuia pana pe 30 septembrie, au anuntat lideri ai Senatului.
Ministrul transporturilor Radu Berceanu a deschis sambata show-ul Otopeni Air 2010, ocazie cu care ministrul a pilotat un avion Cessna.
"Eforturile noastre de ajustare fiscala din restul anului 2010 vor fi sustinute de pachetul de ajustari adoptat recent (reprezentand 4,6% din PIB pe baze anuale)", se arata in scrisoarea suplimentara de intentie la acordul stand-by semnat de Romania cu FMI.
Ministerul Finantelor Publice a transmis Senatului o scrisoare-cadru privind metodologia de elaborare a proiectelor de buget pe 2011, limita inclusa in aceasta fiind de 86.546.000 de lei, cu 4,42% mai putin decat bugetul pe anul 2010, care a fost de 90.546 de lei.
google-analytics.com